29.11.08

Sobotni venček

Ker sem včeraj moral iz MB karseda hitro priti v Žalec, s seboj NISEM vzel borda, kar se je iz očitnih razlogov izkazalo kot SLABA odločitev.

No, ker sem potem iz Žalca šlepal kolega do mojega soseda(ker mu je crknil pedžo...), mi je danes pripeljal svoj bord in buce, ko je prišel dvignit avto...

Plan je, da jutri prvič stopim na bord in upam na najbolše...

Drugače pa je bila sobota kar polna, zjutraj sem navsezgodaj šel k sosedu, kjer sem obrusil vrata in podoje(tist ko je v steni okol vrat:)) in jih pripravil na lakiranje. Potem sem dvakrat letel po robo za pedžoja v "dolino". Potem sem se lotil predelave wooferja, ki mi stoji v sobi. Potem sem naredil adventni venček. Potem pa sem šel pisat blog. In voila - tukaj sem!

Spodaj sem pripel dve sliki, da vidite, kako sem se potrudil z izdelavo adventnega venca. Prou edini v naši bajti sem se spomnil in dopoldne nabavil svečke. Sem bil prav presenečen:)

LP,

Gregor

P.S.: Vsi ki si mislite - "pa temu se je pa malo premaknilo, zdej pa že vence dela..." - naj povem, da sem še vedno pri zdravi pameti, le da se letos zelo, zelo veselim božiča in advent je nekako narejen kot odštevanje do tega najlepšega časa v letu;)

2 komentarja:

Nevi pravi ...

Gregi, ma kok je lep!:)

Anonimni pravi ...

Luškano! Js rabim enga za v LJ, da bo tudi v stanovanju malo predbožičnega vzdušja:>. Zakaj se pa letos bolj veseliš božiča kot vstala leta?

Lp, Nives