5.5.07

Piknik - 02.05.2007

Hej, pa sem že nazaj. Saj ne da bi tako dolgo spal - spet je bilo ogromno drugega dela, preden pride na vrsto blog. Saj sem včeraj ravno razlagal Boštjanu(aka Partyboy), da se mi prav ne da več tule pisati, ker je tako ali tako večina materiala dolgočasna oz. nima nobene od lastnosti, ki bi pritegnila bralce... Sam trenuno tole kracam in se prav nič ne sekiram... Bom ga pa sam bral :) OK, glede naslova.... drugega maja bi se naj zgodil en roadtrip v Portorož, vendar se mi je zadeva upirala, saj ne zržim biti na morju in se NE kopati. To pač ni človeško. Kot bi riba hodila ob strugi... No, v glavnem - predlagal sem da užgemo(savinjčani zastopjo(tole tudi), ostali pa se pozanimajte pri vašem lokalnem dilerju slovarjev) en domač piknik pri meni doma. Udeležba sicer okrnjena, ampak toliko bolj luštna!! Kot vedno, slikce so v albumu. OK, tole je bilo opravljeno delo za nazaj, upam da kmalu sledijo novi članki ter posledično novi bralci :) Aja, drugače pa ste vabljeni na en šnelkurs (hitri tečaj za une ki ne znajo savinjsko) na prijatelski blog tomazkovacic.com! lp G

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Dobra fešta je bila, čeprav sma prišla mal kasneje, se je potem vseeno razvilo v dober večer.
Dobra zamisel, še boljša izvedba.

LP; Benjamin

persson pravi ...

Samo jeste in pijete. Kaj pa šport in rekreacija? :)

Anonimni pravi ...

Kaj pa UNO. TI ne veš kako se je tam "švicalo". Refleksi so bili ključnega pomena...

Tomaz pravi ...

Ej Gregor, zdej pa ga nehi sračkat z temilemi email.si albumi ker so za en kurac! Ne mislim fotografije (ki so btw čisto kul!) ampak sitem za shranjevanje slik.

Pusto to stran iz kamene dobe na miru in sledi web 2.0 trendom.

Moj nasvet: http://www.flickr.com
Jest mam tm gor že skoz galerijo in ti morm povedat da je to SUPERCA! sprobaj - pa mi bo š vedno hvaležn
(inštalirej si tudi flickr - uploadr, da lahko kr direkt uploadaš slike)

Gregor Doler pravi ...

@tomaž: Sej imaš na email.si tudi program za direktno UL-janje slik...
Drugače pa glede na to da je flickr od yahoo-ja... bom raje uporabljal picasso - če že bom menjal.

Katja pravi ...

Sicer me ni blo v Savinjski takrat, ampak po slikah sodec ste se dobr mel...se posebno tisto martinckanje se zlo privlacno slis;) Definitvno je pa druzba kljucnega pomena, katere pa, kokr vas poznam, nikol ne manjka:)