1.6.07

Homemade movie - Ideja #1

Hej, smo včeraj zvečer malo vrgli glave skupaj, da bi skupaj prišli do kakšne pametne ideje, pa je nekdo(imenujmo ga persson) skos samo spraševal ali lahko ima kakšno vlogo pri snemanji khm... erotičnega filma, tako da nismo prišli do kakšnih ultra-pametnih zaključkov. Sem se pa potem pred spanjem zamislil - zakaj ne naredimo neko smešno predstavitev slovenije oz. kje jo sploh najti. Tako za začetek. Potem bi lahko kot drug film (ali pa naredimo enga dolgega iz več poglavij, meni je vseeno) naredili še predstavitev Slovenije kot države, naših mest, turističnih točk. Seveda z določeno mero humorja! No, da ne besedičim preveč, tule spodaj sem prilepil en "scenarij" kako sem si jaz zamislil predstavitev lokacij Slovenije: ---------------------------------------------- PREDSTAVITEV SLOVENIJE V zaćetku vidimo Slovenijo na zemljevidu, potem pa se predstavi, kje je Slo locirana - Vsaka država izstopi iz zemljevida in sledi kratek odlomek s predstavitvijo te države. NAPOVEDOVALEC Slovenija leži vzhodno od italije, države znane po testeninah in mafiji. Italija izstopi na zemljevidu(to je vse delano digitalno!) In sledi posnetek kuharja, ki je ravno pripravil skledo špagetov ali podobno. ITALIJANSKI KUHAR Buena pasta!(nekaj smešnega v glavnem...) Nato sledi predstavitev druge države. NAPOVEDOVALEC Slovenija leži zahodno od Madžarske, znane po dolgih poljanah in pekoči hrani. Madžarska izstopi iz zemljevida, vidimo turista na "kmečkem turizmu" kako prvič poskusi golaž. Zavpije od bolečine. TURIST Aaaaaauuuu! Ta hudič pa peče! Nato izstopi tretja država. NAPOVEDOVALEC Sloveija leži severno od Hrvaške, znane po izumu kravate. Hrvaška izstopi iz zemljevida in vidimo lahko 2-3 moške v oblekah pred ogledalom, kako si popravljajo kravate in ko stopijo stran od ogledala se iz strani posname, da noben ne nosi hlač. Sledi še zadnja država. NAPOVEDOVALEC Slovenija leži južno od Avstrije, znane po skladateljih svetovnega merila. Vidimo moškega ki v popolnoma pravilni drži udarja note neke klasike po pianinu, nato pa začne z veliko vnemo igrati neko znano rock'n'roll skladbo. Nato prvič vidimo napovedovalca v obraz, v ozadju zelena narava. NAPOVEDOVALEC Upam da smo razjasnili, kje lahko najdete našo preljubo Slovenijo. Napovedovalec se nasmehne on tako obstoji. Spodaj se izpiše: P.S.: To je v Evropi... ---------------------------------------------- Seveda bi bilo besedilo v angleščini, ker bi bilo namenjeno predvsem tujcem... Mnenja? lp P.S.: Tisto zadnje dejanje ko se izpiše še P.S. je pa, kot vas je večina že sama pogruntala, za američane :)

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

ja no mi smo se menli da bi nardili clip:D...kjer bi se predstavili kot teroristi in pač povedali da mamo v sloveniji jedersko elektrarno s katero bi lahko proizvedli atomskao bombo:D...pa pol to objavli na youtube:D...ja norci pač:P

Anonimni pravi ...

Ja točno zaradi takih bi jaz hotu, da se nardi malo pozitivne reklame za SLO! Že tk nas nihče ne pozna, pol bi pa vi še s takimi filmi nas predstavljali... Mislim ej.

Anonimni pravi ...

Heh, očitno je ali padlo vsakršno zanimanje ali pa ste vsi padli v depresijo, ker je tale scenarij tako zanič...

Lahko komentirate in KRITIZIRATE. Sprejmem vse! ;)

lp

Anonimni pravi ...

Al pa bodo same desetke, ker so se vsi tako poglobili v učenje za izpite....

Blagor vam1!! Lahko pa napišete kako se vam rata tako motivirati...Bomo na to temo posneli film! :)

Benjamin