30.7.07

Piknik

Jup, zgodil se je 3. tradicionalni(pretiravam, je pač letos spet prišlo na približno enak datum...) piknik pri Borutu. Od *khm* 38 *khm* povabljenih se jih(nas) je odzvalo slabih 20. No ja, tudi to je svojevrsten dosežek - meni osebno še ni ratalo med poletnimi počitnicami spraviti toliko ljudi naenkrat na isto mesto!! Piknik je bil dokaj podoben lanskemu - senca, pijača, hrana, odbojka na mivki, voda:)

Je pa šlo dosti stvari narobe. Hmm... Naprimer vodni baloni, ki so bili premalo polnjeni(moja napaka, priznam!). Pa torta, katere se nis(m)o sploh pritaknili(spet moja napaka? nevem...).
Pa ljudje so prihajali, kot da bi na vabilu pisalo "pridite na piknik v soboto POPOLDNE". Pa ni! Pisalo je nekako takole - "pridite na piknik v soboto OB 1ih". OK, nekateri iz upravičljivih razlogov, nekateri pa... ne vem no. Ja, ja, ja, sej vem... kaj se sekiram ane?! Jebiga, sem kar sem. Če se reče ob 1ih je ob 1ih. Ne pa ob dveh, treh, štirih... !!!

No, v glavnem - z Boryjem sma štartala ob kakih 9ih s pripravami na piknik, potem sem letel domov, se stuširal, napolnil balone, naložil še darilo in se odpeljal proti dolini. Pobral sem še Lino in okoli 12ih sma bila v Podlogu. 

Potem smo še vsak nekaj pripravili od hrane in pijače, tako da je piknik lahko zalaufal.
Nato pa se je pilo, jedlo, pogrevalo stare in načevalo nove teme, se hecalo, itd. Vmes se je šlo še v Gotovlje(btw. gostje so bili naloženi na povišano prikolico!!) na eno rundo odbojke na mivki. Potem smo zunaj pospravili in se premaknili noter, zaradi zgrinjajočih se oblakov. Tam pa so nekateri gledali TV, drugi pa igrali enko oz. kasneje tudi mikado. Redki s(m)o prespali kar na prizorišču...

Takole na hitro malo opisa, kaj se je dogajalo. Za kakšna razmišljanja danes nisem pri volji. Mogoče kasneje.



Uf, lepo je bilo videti stare obraze po dolgem času!!





Ne, to niso vsi, tole sliko pač imam trenutno na compu...

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

hej!
upam da nas (laščane) prištevaš k tistim, ki so imeli upravičen razlog za zamudo. Men gre to zamujanje tut fuul na živce sam včasih pač ne gre drugač. Aja js mam še neki slik tak da ti jih lahk pošlem.

Anonimni pravi ...

js bi se pa priporoču za slike, ko bojo vse na kupu. am...doler, da nom spet 9 mescu čaku :)

Anonimni pravi ...

@black: a si že dobu zdej une slike, al ti jih še kr nosim? :D:D

@špela: ja, če je delo je pač delo... ni blo druge možnosti ane.

Anonimni pravi ...

še kr mi jih nosiš. še sploh veš kire?

Anonimni pravi ...

napiši seznam, kaj bi mel, pa boma probala tole zrihtat enkrat v kratkem ;)

persson pravi ...

Hehe dober prispevek. Škoda, ker sem cel dan delal v Šmarju in vas nisem mogel priti vsaj pozdravit. Pa prihodnjič.

Aja glede pozabljanja pa je Grega podoben meni, a ne Blackice?

Anonimni pravi ...

Pa ne mi s "pa prihodnjič". Ko itak te nikol ni.