22.8.07

22.08.2007

22.08.2007 - da, tako sem naslovil tale nocojšnji vpis v svoj spletni dnevnik.
Zakaj? Odgovor je preprost - nisem si mogel izmisliti nekega "oprijemljivega" naslova. Prav si mislite, tudi vsebina ne more biti bog ve kaj dobra... Ampak vseeno, se potrudim za ZVESTE bralce :)

Kaj se je novega zgodilo od zadnjega vpisa? AHA, prodal sem laptopa... UPS, mislim rečt mobilni telefon:) Nabavil sem si pa SonyEricssona Z710i, ker mi je "zapirajoča oblika" že od nekdaj všeč + pomemben dejavnik je bil tudi dvo-megapikselni fotoaparat, tako da lahko sedaj oslarije dokumentiram on-the-fly!

Danes sem si privoščiš še eno dokaj veliko stvarco(ha, ste videli kako lepo sem spojil "veliko" in "stvarco"? uff... :D ), ampak o tem kdaj drugič. Jaz vem zakaj se gre in prav tale naslov me bo spomnil, da v prihodnosti napišem kaj več o tej zadevi... Tako da - nč' bat!

OK, toliko o materialnih zadevah... Drugače pa nič kaj pretresljivo novega. Iz dneva v dan bojujem notranji boj - vem da se moram iti učiti, ampak ponavadi zmaga tisti drugi "notranji glas" ki mi pravi - eh, sej boš jutri :( Pa vem da to ni dobro, ampak vseeno mi ne spelje. Grrrrrr - če ima kdo kak nasvet kako samega sebe prepričam v učenje(razen seveda ideje o hipnozi oz. masaži s kovinsko palico čez hrbet), kar na plan z njim!!!

Drugače pa zadnje čase kar naprej poslušam RHCPje. Za vse neznalce so to Red Hot Chilli Peppers(možnost tiskarskega škrata pri navajanju naslova te skupine!). Prav ne vem, kaj se mi to dogaja... Ko sem drugače čist anti-rock usmerjen:) Ali je možno da imajo tako všečno glasbo? Hmm...

Aja, seveda pa NE smem pozabit na LAKov piknik in turnik v na-hladno-peskovni-odbojki, ki se je zgodil v soboto v Rečici pri Laškem. Lahko se pohvalim da smo se z ekipo(sem že imel napisano sem se s svojo ekipo, ampak je bila Ana selektorica in potemtakem sem bil v njeni ekipi) uvrstili v finale, od koder smo odkorakali na nehvaležnem DRUGEM mestu. (Lepše se bere: odkorakali na drugem mestu, kot pa: kjer smo totalno pušili; KAJNEDA?! Čeprav smo se prav dobro držali, mislim da je bilo 10:15 in 12:15!!)


Takole je potekalo ogrevanje...

OK, to je vse zaenkrat. Slike bodo, ko bodo. Pred kratkim sem pobil slike iz Borutovega piknika in je treba taprvo še tiste postaviti na ogled!

Srečno! - G.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

opa, brand new look. i like it.