7.10.07

Poker... *khm* Enka Turnir

Včeraj smo, tako na hitro, zbrali nekaj individualcev z gorečo željo po zmagi, pristnim tekmovalnim duhom.... Eh, pač smo poklicali nekaj ljudi ki radi špilajo enko in na express organizirali en mini turnir v enki pri Boryju. DA - njegovi starši so šli v toplice za dva dni!

O rezultatih raje ne bi, ampak da takrat prisotni ne bodo rekli, da sem slab por/%#$?= (ups, tiskarski škrat?), bom povedal da sem res eno izgubil na celi črti, druge pa še ni bilo konec in sem načrtoval preobrat... !! :)



Zasedba


G

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Na sliki je dokaz, da mi je Nives skos karte gledala! Sam ji vseen ni kej dost pomagal :D

bory pravi ...

mah...jst sam upam da se bo kerga kej parel, pa da se bo zgledval po men pa kak turnir enke al pa kej podobnga organiziru, še boljš pa kako fešto....vsa zahvala gre georgiju ko je organiziral turnir, jst sm sam zvedu da je baje pr MEN...:)

bory pravi ...

Turnir se je po hudih grožnjah v upanju na čimboljši rezultat med igro (bile so uporabljene zelo ostre besede, govora je bilo tudi o bejzbolkah, sekirah in kladivih), na koncu le srečno končal brez žrtev, z nekaj spraznjenimi kozarci in polnimi želodčki ter bolečimi trebušnimi mišicami, saj je bila, med igro poleg res sam res ostrih groženj, prisotna obilica smeha.

bory pravi ...

Bizjak, zate pa res sam upam da se ti ni skrajšal do ničle al pa da ti ni kej not potegnal (izjava med igro ;citiram: 'MEN SE KRAJŠA'), ker pol ne vem kok ga boš uporabljal, karkoli si že mislil s to izjavo....:D

persson pravi ...

Lepo, da ste igrali po pravilih. Kaj pa tiste roke pod mizo?

A se sploh lahko še skrajša?

Anonimni pravi ...

black_ice js sm ti gledala za to v karte, da sm dala pol tako gor da je teb koristla, da si lahka kako dobro potezo naredu:> in mel posledično zaradi tega tut dobr rezultat. Bizjak je pa reku:JS MAM VEDN KRAJŠEGA:>. Še dans med predavanji sem se smejala na njegov račun. Veš bory moji ne grejo nikol nikamor tk da se js žal ne morm po teb zgledovat:>. Ja skratka blo je dobr, trebušne mišice so pa res kr trpele:>.

LP vsem, Nives

persson pravi ...

Nives, ti si pa kar rada v moški družbi, a ne. :)

Anonimni pravi ...

persson: ja itak da sm rada v moški družbi:>. Sej a je to kej narobe:>?

Lp, Nives

persson pravi ...

Ne, seveda ni! kar tako dalje.

Anonimni pravi ...

bory-jev monolog


:P