26.11.07

Coctail Turnir - 24.11.2007



No, pa mi ga je le uspelo spravit skupaj! -Sicer bolj na hitro in na hojladri ampak se je zgodil. "Coctail" turnir namreč!

Nič posebenga pravite? Hja, na presenečenje udeležencev so bili koktejli(če jim lagko tako rečemo) BREZalkoholni. Pa bo kdo rekel - eh, kaka ti je to fešta!

Ampak moram poročati da je zelo dobro uspela! Očitno je bila dobra družba, da smo se imeli tako fajn, kot smo se - in to vse non-alko(no razen 2dl belega vina, kar pa se skoraj ne šteje glede na običajne konzumacije na takšnih druženjih).

Pričeli smo večer z nekaj partijami Texas Hold'Em Pokra, z kar smo namesto žetonov bili primorani uporabiti kar vijake!! Je vse dokumentirano na slikah... ;)
Ko se nas pa je nabralo nekaj več, pa smo zamesili dva kompleta kart za Enko in borba, paron, igra se je začela.
Na koncu, ko smo ostali samo še štirje, pa smo, kot se za take starce spodobi, večer zaključili še z nekaj partijami ruskega šnopca. :D

Nastalo je nekaj slik, ki si jih lahko ogledate na tem naslovu.

Hvala vsem, ki ste prišli!

Ciao

4 komentarji:

bory pravi ...

Ma kaki alko coctaili...pršl smo zarad družbe a ne? :D Lepo si se potrudu da si s5 po dolgem času skp spravu stare sošolce/prjatle in prjatlce, žal pa je lahko tistim ki se tega kljub povabilu niso udeležili...komi čakamo na naslednji turnir a ne black ice?:)

persson pravi ...

Nekateri pravijo, da je hazarderstvo in kartanje škodljivo za človeka, sploh za tako mlade dušice kot ste vi.

Anonimni pravi ...

Ja lepo da ste se meli dobr. Žal se nism mogla udeležit turnirja, pa sj pokra itak ne znam igrat:>. Enka mi še nekako gre, vse druga je pa že bol slabo:>.

LP, Nives

persson pravi ...

Nives, če bi igrali slači poker, je tvoje neznanje kar dobrodošlo.