11.12.07

Preživljanje Božiča

Ho ho ho, pa je spet tu, ta naš veseli december! Jop, res je, tudi jaz bom letos zgodaj začel z doživljanjem božično-novoletnih praznikov. Moram priznati, da se ga letos kar veselim, nimam nikakršne "predpraznične depresije", ali kakršne koli druge "novonastale-hudo-strokovne" bolzeni povezane s prazniki. Je pa res da se življenje malo upočasni, ko nekaj takole pričakuješ... Ko človek nekaj odšteva, npr. dneve, potem je to vedno tako... Še Einstein je tako trdil! Ampak to je dobro - zadnje čase se mi zdi, da dnevi kar bežijo mimo mene in prav ničesar ne morem ukreniti, da bi recimo imel dan 30, 35 ur... :D Pa dobro, pustmo zdej vsesplošno o božiču in "teh zadevah". :) Sem undan(savinjščina...) videl letak da v kinematografih planeta tuš ob ogledu filma lahko kupiš še en DVD za (samo?) 7eur. Pa je bil tu gor še seznam vseh filmov na voljo. Pa sem ga vzel domov. In zdaj ga imam pred računalnikom. In kaj bom uz njim? - Izbral bom ene 10 ornk(savinjščina strikes again) filmskih uspešnic, poiskal DVDje na "medmrežni dvdteki" in si jih "priskrbel", da bodo do božiča na disku, potem pa planiram za Božič imeti en Grande Filmfest 2007 aka. "filmi se rolajo non stop 24ur". ZDEJ PA - če kdo ne ve, kaj bo počel na božičkov dan, lahka se prijavite, se oglasite, bomo pogledal kak film, spili kak pir(to je samo metafora, ponujena vam bo tudi non-alko!!!), jedli kokice, itd, itd, itd. No, tulk zaenkrat, da mal preštudirate, če bote se kej oglasli, jz pa se še javim v teku pričakovanja... :) LPP :)

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

A nimate vi "urink" nemst "ornk". Spet mal mešaš tele pojme tipa savinjščina. Tut pr ns rečemo ornk, undan....pa nism savinjčan ;) Pa ne rečt, da so Izlake bliz, tut na Dolu smo tk rekl.

Za božič pa ne vem, bi pršu, sam doma ne bi bli preveč vesel. Pršpari raj filme - jih bomo gledal na poti v Brno. Pot bo dolga.

bory pravi ...

Jop pa je s5 let naokol, božič že s5 trka na vrata domov itd...
Tole je odlična ideja, vendar mislim da ob nepravem času, saj navsezadnje božič kao nej bi bil 'družinski praznik', tak da...
Se mogoč vidmo če se res nea bom mel kam dat...:)

he he, pot bo že dolga sam bo mnde preveč ostalga dela, tak da za filme nea bo ostal dost časa....sej veš black ice ka mislim (dvigovanje, pretakanje, gvihtanje pa to..:))

persson pravi ...

Grega, za Božič se doma samo moli in jé.
Blackice, ti sploh ne veš, da je bila savinjska dolina včasih veliko večja, dokler niso neki tektonski premiki med nas vrinili Mrzlico ter Kal in od takrat smo postali izolirani in jezika sta šla malo po svoje.

Bory, a na fitnes greste v Brno? Saj pot ni tako dolga. Pa pir tud ni več tako poceni kot je bil, so pa Čehinje zakon. Opozorilo: nimajo predsodkov pred hitrim seksom, prav tako pa je med njimi kar nekaj biseksualk, ki ti zraven pripeljejo še kakšno prijateljico. zato predlagam, da ne pijete preveč, če hočete narediti dober vtis. Alkohol namreč poveža željo, a zmanjša učinkovitost.

Anonimni pravi ...

"Božič se doma samo moli in jé"

Ena nula za Perssona!

persson pravi ...

And the winner is...