10.2.08

Maturantski Ples Gimnazije LAVA aka. Piše se leto 2008 - 09.02.2008

Jop, tisti, ki so imeli včeraj D-dan pri pisanju leta 2008 so vsekakor uspeli 110% pri čemer jim iskreno čestitam!

Niti ne bom komentiru.


Obvezna slika baje ;)


Zdaj pa k bolj resnim temam!

Včeraj/danes... no, na dneva Gospodovega 09. februarja 2008, se je v dvorani Golovec zgodil gala Maturantski ples Splošne in Strokovne Gimnazije LAVA.

Uradni del se je pričel nekaj čez osmo uro zvečer, točno ne vem, sem bil uradni fotograf ene izmed plesnih lepotic in sem imel dosti dela razen gledanja na uro... :)


Takole je zgledalo plesišče, nekaj minut pred pričetkom.


Nekaj uvodnih besed lokalne knjižničarke gospe Škorja(a sem si prav zapomnil?), čemur sta sledila nagovora ravnateljice Marije Gubenšek Vezočnik in direktorja ŠCC Igorja Dosedle. Letos nagovorov ne bom komentiral! Kaj češ, cenzura je moj zaščitni znak...

Sledil je ta-pomembni-del-večera - ples di(v)jakov! Začenši s četvorko, kateri so sledili... Hmm... Am... Aja, valček inglese, valček francais, tango, slowtrot(al je bil slow foxtrot, sej ne vem... na našem maturancu smo žgali foxtrot, na letošnjem pa tudi, sam imeo je bilo neko čudno), in pa SALSO! Lahko, da še katerega vmes, pa se ga trenutno ne spomnem.

OK, sem se spomnil, na koncu so zaplesali še mazurko in odšli po svoje starše ter jih popeljali na plesišče...


Množice...


Množice, part II...


Kot vsako leto, sledil je še neuradni del večera, ki je minil, moram rečt, ultra-hitro... "Ta pogumni" so zaplesali polnočno četvorko, ki je bila na sporedu, glej ga zlomka, tam okoli polnoči! :) Sledi je drugi del ne uradnega dela... EH, kakšne pa pišem... Sledila je totalna pijanšna!!

To bi bilo to, kar se tiče poteka večera, več pa ne vem, kaj še nej napišem... Hmm.... Razmišljam... Aja, naša kompanija je bila (zopet) sestavljena iz tria A=3, ki ga poznate iz prejšnih objav(o imenih raje ne bom...).
Čeprav sem slikal s stabilizatorjem slike, moram priznati, da sem se malo držal nazaj, ko sem šel mimo šanka in je padla runda, da bi bila vsaj polovica slik primernih za objavo :) Kar pa ni veljalo za ti. duo A=2, ki sta ga pridno žulila in za katera sem točno vedel, kje ju iskati... Jop, točno tam ja - za šankom :D


A sem vam reku, kje ju najdem?!


Jaz sem kasneje izkoristil čas, da sem se malo pogovoril s svojimi najljubšimi bivšimi profesorji, s katerimi smo imeli dosti za nadoknaditi...


Dva od treh naj profesorjev...


Tretjega smo našli za šankom...


Dvojnik Russla Crowa... Baje :)

Priznam, bilo je še dosti več stvari, dogodkov, te in one sorte, katerih se trenutno ne spomnem(ne namerno ali zaradi presežka [cenzura] pijače), lahko pa jih kdo pripiše pod komentarje... Če bi radi imeli še kakšno dodatno sliko, pa mi lahko tudi sporočite.


Toliko iz moje strani,
za gdoler.blogspot.com, novinar, fotograf in bloger Gregor D.

13 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja vidim, da vas kr nostalgija daje, da se vsako leto podate na maturanski ples. Ampak kera sta pa tista profesorja, js jih sploh ne poznam, ups:>. No skratka, upam da ste se imeli lepo.

Lp

bory pravi ...

JA morm rečt da je blo kr zanimiv, glede na to koliko takšnih in drugačnih dogodkov se je zgodil v eni noči, čast sm se mel tut pogovarjat z dvojnikov Russlla Crowa (prof. Kropej) po mnenju black ica.
Ob obisku maturanca so se mi porajali spomini na svojega, seveda moj je bil en in edini ki je bil in bo ostal najboljši, seveda zato ker sem bil na njem sam akter dogajanja.
Nč, zaj pa k novim feštam naproti...:)

persson pravi ...

gregor, fajn reportaža. Si pa dal gor sliko, na kateri se najbiolj čudno držim. Sicer pa, taakšen sem... :)

@nivec- tudi ti bi se lahko kaj oglasina, ne pa, da samo pohajaš po prestolnici. Hvala, ker me nisi prepoznala. Tole si bom zapomnil... :) Koliko krvi si mi spila s svojim jezikom. :D:D

@bory- Bory, če bom vse drugo pozabil, mi bo ostal v spominu tvoj poglej skozi šipo v temo. Le kaj se ti je prikazalo? :)

Anonimni pravi ...

@persson: Kje sva se pa srečala in kdaj? Tega pa res ne vem. Če bi vas videla, bi vas zagotovo pozdravila. Pa še to: Če ne bi imela takega jezika pa potem ne bi bilo tako zanimivo:>.

Lp

Unknown pravi ...

hmm..še dobr da obstajajo slike, da se lahko človek potem drug dan spomne koga vse je vidu in koga zgrešil :D

Anonimni pravi ...

Ja res je blo super. Hvala vsem za fajn družbo in pa seveda hvala Gregatu ki je posnel en kup dobrih fotografij...

Gregor Doler pravi ...

EDIT1: Opozorili so me, da govora nista imela le ravnateljica in direktor, ampak tudi gdč. Mirela in gdč. Špela. Naj bo uradno!

@Nives: Verjetno jih ne moreš poznat, sta me učila ANG pa štrom...

@Bory: Seveda da je bil "naš" naj-oh-in-sploh tanrtabulš maturanc!

@Tanja: A ti si tudi v klubu Prebujamo-spomine-s-spomini-drugih? Dobrodošla:)

@Martina: Ni kaj, ni kaj...

Anonimni pravi ...

No na konc bom še ugotovila da sm bla najbol trezna jej jej :D

Anonimni pravi ...

V VIP prostoru smo pogrešali novo matematičarko in novo knjižničarko.

Ksreč pa ni blo Pučnika, ker ne vem, kaj bi se mu zgodilo.

Anonimni pravi ...

ah sweet memories...kak je blo fajn na lavi ja sploh pa na maturancu...ampak nekateri profesorji so se pa spedenali..porkaflek...k sm jih jest poslušala na predavanjih pa niso bli tku fejst kt dej..uf!

persson pravi ...

@banana- to je letel na...?

Anonimni pravi ...

ja, na tebe no ;)

persson pravi ...

eh ne verjamem.