13.2.08

Naj se Vam zgodi Valentinovo!

OK, pravzaprav še manjkata kakšni dve uri do Valentinovega, ki je vsako leto na sporedu tam okoli 14. februarja... Ampak bom vseeno danes zapisal že za jutri, saj so ga meni pokvarili z izpitom in verjetno jutri ne bom dovolj pri sebi da bi tole klepal po tipkovnici... V glavnem, strica googla sem vprašal nekako takole - "point of valentine's day" Pa je ponudil nek XY forum, kjer se je uporabnica spraševala prav to - kaj je bistvo Valentinovega in ZAKAJ ZAVRAGA NE MOREMO BITI ROMANTIČNI IN EXTRA PRIJAZNI VSE LETO?! Pa so ji skoraj vsi odpisali v tem stilu - pa saj se strinjam, skos moraš biti romantičen pa to... sam praznujem ga pa vseeno, ker je to en dan v letu, ko grema z njo/njim nekam ven, početi nekaj romantičnega, si nekaj podarima, itd... OK, moje bistvo ste dojeli, kajne? Da, Valentinovo je (med mnogimi) totalno skomercializiran praznik! Bistvo valentinovega je da ljubljeni osebi kupiš nekaj lepega ali pa jo pelješ nekam romantično... Mislim, pa to lahko delamo vse dni v letu, ane? Ali kdo izmed vas na valentinovo počne kaj, kar ne vključuje nakupov, potovanj in podobnih stvari? Je kdo pravi romantik? Vem, oddaljil sem se od bistva, napeljalo pa me je, moram priznati, prispevek pri poročilih, kateremu naslov so dali - Če še ne veste kaj jutri na valentinovo podariti vaši ljubezni... Ali je res bistvo valentinovega obdarovanje?! Zdej možno je, da si ga jaz napačno interpretiram ali pa diplomiranci Fakultete za Družbene Vede... Nekaj do tega bo zihr :) Kakor koli, vsem zaljubljencem želim maxxximalno lepo in romantično Valentinovo, kakor koli ga boste preživeli. Vsem zamudnikom pa - JA, jutri je Valentinovo, bo treba naumiti nekaj romantičnega... ;) P.S.: Naj bo jasno, popolnoma podpiram Valentinovo! Sem samo malo siten danes... groza, aneda?

4 komentarji:

sesalca pravi ...

khm, da razdevičim..jada jada jada..tkole je...če grem kupit npr.modrc v okolici teh datumov si prodajalke mislijo, aha seksa bo na valentinovo! ne u bistvu ga rabim za nastop, ker imam odprto obleko!! če grem kupit čokolado,ker mi pada cuker v obdobju izpita, aha fanta ima... sovražim balončke zato imam v denarnici iglo,ki se je redno poslužujem. sem zato frik? ne enostavno hočem svojem dragem pokazati, da ga imam rada vse leto in ne samo danes?! in da nisem pozabila gregorjevega, slovenskega praznika zaljubljenih...kateri se je pozabil...

pa lep dan... banana

Anonimni pravi ...

Ja men je tut to valentinovo kr neki, pač če maš svoji boljši polovici namen nekaj podariti ji boš to tako ali tako dal, pa če je valentinovo ali pa ne. Dugače je pa res to že bolj kot ne za to, da trgovine zopet privabijo kupce.

Lp

Anonimni pravi ...

Je pa soliden izgovor za še eno fešto;)

persson pravi ...

Se strinjam z vsemi nad mano...