18.2.08

Vročica zimske noči

Včeraj zvečer sem, me vem kako že, naletel na eno spletno stran s first minute ponudbami potovanj iz dopustov. Pa sem začel malo klikati. Pa ura je bila tam okol 11ih zvečer. Pa sem klikal. Pa gledal vse mogoče destinacije in mamljive ponudbe... Razmišljam, da bi letos konec septembra, začetek oktobra naredil en oddih, zunaj meja bivše juge, se pravi non-slo in non-hrv... V igri pa je vse - turčija, egipt, tunizija, ibiza, ..., vse! Naj vas misli na neskončne peščene plaže in koktaile v rokah grejejo v teh mrzlih, mrzlih, mrzlih zimskih dneh... Se mi katera pridruži? :) G

17 komentarjev:

Anonimni pravi ...

No, z zadnjim stavkom si me zafrknu, tko da nimam komentarja :S

Gregor Doler pravi ...

Ja sej lahka greš zravn, samo potem zrihtaš še eno zate in eno zame za zraven ;)

Anonimni pravi ...

Ja sj če se pa nobena druga ne javi bo pa black_ice za družbo:> (pravijo da v sili hudič še muhe žre:>). Sam pol če se pa ktera javi je res boljše da greš sam z njo, kakor pa da gre še black_ice s tabo, ker potem bi vajine spremljevalke ostale same, ker bi vidva pomojem večino čsa preživela za šankom:>.

Lp

Anonimni pravi ...

A js sm tle muha???? :S

Drgač pa ne bi ostale same, bi šle zravn za šank :D

Anonimni pravi ...

Ja no, itak da bo mel raj punco s sabo kot pa tebe:>.

Anonimni pravi ...

Pozdravlen spet po pougim cajt.
Že vnaprej se opravičujem A=3 ker me ni blo na avdicijo, upam da ste zbral najbolšo, če bi pa jst pršla se pa tak ve kera bi zmagala. Vete sm dan pred plesom srečala enga fajn deca, pa je bla noč zlo naporna, jutro pa še bolj, sej vete ko mislim. Sm že pač bol v letih pa vete se zmerom zlo potrudim, ko pa mislim de je zadnjič, tak de še noben dec ni šel kislga obraza od mene, če pa je že, sma pa ziher zjutri v posli za froštik jedla kisle murke.
No de preidem na to zakaj dans sploh pišem, vidm Gregor da si ti kr avanturist, veš jst tut zlo rada potujem okol, ko me zagrab da bi kam daleč šla, grem vn pa delam osmice okol bajte pa štale, da je pa še bolj zanimiv pa dva fosna čez kup gnoja vržem, da grem mal gor pa dol tut.
Veš js bi bla kr zato da bi midva šla tk mal skup na eno urink potovanje, pa po možnosti v kake tropske kraje, tam še nkol nism bla, razn na njivi pr 35 stopinjah ko sm runkl okopavala.
Sam mi morš vsej ene 3 mesce prej povedat če boma šla, sej vete kake smo ženske, da rade obrihtamo svojo linijo, posebi predn se spravmo v kopalke, pa sam upam še da nafta ne bo šla prevč gor, ker če bom mogla v kopalke spravt za kopanje, pol mi pa depilacija celga telesa res ne uide. Se pa gola tut rada zlo kopam, vete se počutim tak ko Eva, zlo svobodno, pa prijetno ko voda curlja po moji češpli.
No Gregor, če se odločiš da me vzameš zrom, mi le sporoč, razn če me ne bo že moj dec persson ko sm ga zadnjič srečala že prej povabu, ti zagotavlam da ti ne bo žal, sej veš ko mislim.
No pa pozdravlen bote do naslednjič!

Lp, Micka iz Glaža

bory pravi ...

ka nej rečem, ni švoh spljoh tole :) tak da bi se dal zment kej, glede boljših polovic poleg pa tut nebi smel bit problema, ženskega spola mislim, da nea bo pomote :)
Seveda muh zraven ne bomo jemal, ker jih bo tam verjetn že preveč, vsekakor pa bomo zraven vzel kej tekočega, hladnega pa seveda ruskega porekla, a ne black ice?

@sexymici: vidm da maš zlo raznoliko in zanimivo življenje, živimo v 21 stoletju, tak da depilacija z nafto je že zgodovina, ampak če ti je najljubša, ptem ti pač želim vlk sreče pri uporabi le te :)

@nives: sej veš kok pravjo:'več nas je boljš se mamo',tak da tudi moška družba je sprejemljiva poleg, seveda pa je dejstvo da so ženske mnogo bolj in še 1x nadvse bolj zaželjene poleg, tak da 'od viška glava ne boli' :) Če pač ne bo nobena ženska za, se bo pač mogu zadovoljit z black icom al pa kerim drugim ki bo za akcijo...khm, počitnce mislim...:D

Lep pozdrav

persson pravi ...

Škoda, da greš septembra. jaz bi tudi šel. Pa še en komentar za nives in micko: Brez bejb it na potovanje je nekaj najboljšega. Tako imaš vsaj možnost, imeti mir in spoznati na desetine novih žensk in marsikaj se lahko zgodi.
Sicer pa Grega, povabi nives s sabo in boš videl, da ti bo zadovoljila vse tvoje potrebe, od stanja za šankom, pa vse do ležanja na plaži. če ji plačaš bo verjetno ti na mivko v bikinkah nosila koktejle in te mazala okol in okols kremo za sončenje.
Ponoči pa bo z veliko pahljačo pomankljivo oblečena hladila tvojo posteljo, v kateri s eboš ti stiskal z neko Britanko, ki jo boš bržkone spoznal na potovanju. :)

persson pravi ...

BlackICE me je "skurcal", ker sem v zgornjem komentarju narobe postavil vejice, ali pa jih sploh nisem.

Se zgodi. Bom v prihodnje bolj pozoren, kajti očitno imamo med bralci blogov opraviti tudi z dlakocepci.

Sicer pa ima PRAV! Treba je negovati materinščino.

zvezdica31 pravi ...

Hmm, jst bi si vzela sam za tebe en tedn!!tm konc septembra!!bi kr prou pršl še mal dopusta!!ti kr sporoč....bi se mela kr lepo in ....:-))

Anonimni pravi ...

@persson: se strinjam, da je res boljše it brez bojše polovice na kako "eksotično" potovanje, da se lahko imaš še bolj "eksotično". No če bi vse njegove potrebe zadovoljila ne vem, ker ne vem kakšne potreba ima, bi se pa potrudila po svojih najboljših močeh.:>

persson pravi ...

@zvezdica- 31 si stara?

@nives- a te je že osebno povabil?

bory pravi ...

@Nives & Persson: Ej otroka ne se kregat, risank je konc, treba it špat...:D

persson pravi ...

No ti podloški froc. Kdo se tukaj krega? :) Midva z Nives poskušava pomagati Gregatu...

zvezdica31 pravi ...

@PERSSON..sam to je blo še frej...kao ime!!
grega je ja uredu pobč...:-)sam polno zaseden tk da v vrsto...;-)

Anonimni pravi ...

@persson: ne ni me osebno povabil:>. Kaj samo 31 letnice veljajo:>?

@bory: sj se nobeden ne krega, sam možne opcije za Grega iščemo:>

bory pravi ...

No pol pa kr dalje iščta najbolj ugodno opcijo zanj :)
Tak neuradno, če vaju slučajn zanima, si bo pa sam zbral daleč najbolj ugodno opcijo zase, ker najbolj ve kaj je najboljš zanj :D
Seveda če že bota mela pa kanček sreče, pa bo upošteval tudi kakšen vajin moder in primeren nasvet, ki je seveda vedno dobrodošel...