23.3.08

4. kLAK natečaj

Hej hej hej,

upam, da vsi uživate letošnje (zgodnje?) velikonočne praznike! Moram priznati, da sem si prejšnji teden rekel, da letos bom pa kaj novega počel čez te praznike... Hja...
Poročam lahko, da je trenutno (še) vse po starem - spanje, TV, računalnik, hrana, počitek... Tipično preživljanje dela prostih dni v družini Doler :) Upam da se vsem tako lepo godi kot meni...?




Prejšnji teden me je na MSNju kliknala Urša(najbolj poznana po visokih petkah in globokem dekolteju na brucovanju zadnje generacije laških brucev :) ) in me opomnala na četriti kLAK-ov natečaj. Za kaj se gre? Za četrti fotografski natečaj laškega akademskega kluba v okviru festivala ŠTUNF. Letos je tema razstave "Preganjan kot Trubar", oz. tema sprejemanja oziroma zavračanja drugačnih.
Če se vam zdi, da imate slikovno gradivo, primerno temi in bi jo, po končanem natečaju, radi videli na razstavi v muzeju Laško, ste vsekakor vabljeni, da pošljete svoj izdelek!

Fotografije pošljite na naslov: administrator@drustvo-lak.si , s pripisom »za klak«.

Več info pa najdete na tem naslovu.





Vale!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Hvala za reklamo ;)
Vabljeni k sodelovanju vsi, ki se ukvarjate s fotografijo! Natečaj že 4. leto zapored organizira Laški akademski klub, letos pa bo predstavljen v okviru največjega kulturnega študenstkega festivala v Sloveniji ŠTUNF (www.stunf.org), ki se bo prav tako dogajal v Laškem (in Hrastniku) in sicer med 11. in 20. aprilom.

Se bo dogajalo! :D

Lp!
Urši