9.3.08

Obup

Ponavadi se trudim, da bi tale moj blog odražal vesele trenutke mojega vsakdanjega življenja, ampak danes pač to ne bo šlo... Sem bolj tiste sorte človek, ki dostikrat stisne zobe, ko se mu zgodi kaj neprijetnega, in si mislim svoje, ampak to se pol nabira in nabira... Dons mi je pa popolnoma kapo dvignal. Obup, vam rečem! U bistvu se je začelo z novim študijskim urnikom, ko so mi administrativni delavci na našem faksi ob petkih podtaknili DVE uri vaj za matematiko... Za kur$#vi dve uri moram zdaj ob petkih na faks, kar pomeni da vsak teden izgubim 8-10ur dela ob petkih, s katerimi sem si do zdaj plačeval zavarovanje za avto... -Prva točka dnevnega reda. Pol mi je prejšnji teden začel crkvati laptop, tako počasi, na obroke, dela pa ne dela, čist odvisno a se mu ljubi laufat al ne... Pa HPja sem kupu, da ja ne bi crknu, ampak verjetno so si pr HPju rekli - eh, Gregor kupuje comp, dejmu nek škart... -Druga točka denvnega reda. Potem je tu taisti avto, za katerega mesečno plačujem zavarovanje, ker so zavarovalnice znorele in moram za tak 10let star krš-od-avta plačevati enako ko nekateri za čist nove, 20jurjev+ vredne avte... Gonijo se nej... Oprostite izrazu. No, sem se odločil, da ga prodam. In sem šel danes na avtosejem v LJ, oziroma sva šla z Boryjem v LJ, kjer sem v primerjavi z ostalimi avtomobili istega tipa, dal smešno nizko ceno, ampak še vseeno se nihče ni odločil za nakup. In sma šla proti domu. Vse lepo in prav, pač ni šlo danes, pa kak drug dan... Ampak ne, ker sem to jaz, je morala avtu odpovedati mašina!! Sredi Lukovice sma lahko potem čakala na soseda, da naju je naložil na avtovleko... Sma se potem menla v vleki, pa je reku - hja, možno da je en bat usulo, al pa glava poknala... Prisežem, če bi mel tedi pri sebi ta velik tremblic[kotna brusilka...], bi razžagu avto na pol... -Tretja točka dnevnega reda. Tako da... Danes je en sam velik obup. Izpostavil sem samo ta velke tri probleme, s katerimi se trenutno ukvarjam, drugče jih je še miljavžnt zraven... Pa o tistih ne bom utrujal... Tisto taglavno sem napisal, v upanju da mi bo vsaj malo odleglo. Pa ni. Še vedno imam pouk ob petkih, računalnik trenutno (še) dela, avto pa je še vedno pokvarjen... Kurc gleda, spat grem!

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ja pridejo dnevi, ko ti gre vse narobe, ampak res čisto vse. Ampak za vsakim dežjem posije sonce in verjemi, da bo po tem krutem dnevu tudi tebi posijalo sonce, mogoče na kakšnem drugem področju!

Black_ICE pravi ...

Točka 1: kaj je tle slabga, namesto 10 ur dela, dve uri na faksu (no sej vem, da je že to velik)

Točka 2: fajn da crkne, ti bo msn in podobno sranje vzelo manj časa in boš lahko ta čas delal, namesto ob petkih.

Točka 3: A ni to fajn, ne bo ti treba še enkret v LJ prodajat, lepo na odpad pa je. Pa še lepo ga odjaviš in dobiš še tisto razliko od zavarovalnice. Pa je volk sit in koza cela :D

LP

bory pravi ...

Hja...če te en čink potolaž to dejstvo, da mi ob tep nkol ni dolgcajt.
Če te lahk citiram kar si reku predn sm šuo dom : 'Čeprav sm bolj dolgocajtn, tep nkol ni dolgcajt zrom mene', čista resnica...zmeri je kaka štorija.
Marskej se nama je že zgodl skp, pa o tem drugič...

persson pravi ...

Mislim, da je Bory tule najlepše napisal...