6.4.08

Povzetek tedna

En lep sončen pozdrav iz zelene doline! Ker sem bil cel teden strašno, strašno, strašno zaseden s strašno, strašno priblačnimi diferencialnimi enačbami(tako je! kolokviji so se začeli...), sem se odločil da se distanciram od virtualnega prostora, kolikor je pač to mogoče in se v realnem svetu posvetim strašno abstraktnim enačbam. Tako se zdaj tule oglašam spet po dolgem, dolgem času in mogoče naredim kratek povzetek tedna... Torej! Dragi blog, začelo se je v ponedeljek, ko... Kot sem že omenil, sem cel teden preživel več ali manj med štirimi stenami, v petek popoldne pa smo se lotili kolokvija in prenesli svoje znanje tudi na papir. Kolikor ga je pač bilo... Potem sem se odpravil proti domu. In ko se vozim po Savinjski, končno vidim posledice dveh zaprtih pasov na avtocesti med izvozoma Celje-Šempeter... Kolona je bila od gotoveljskega križišča pa vse do Šempetra, pa skozi Šempeter, pa do Latkove vasi, pa do Šentruperta, pa vse do izvoza za Grajsko vas. VAU! Jz sem samo bulil... Kamorkoli so se ljudje že peljali, mene bi verjetno že zdavnaj minilo, posla bi ves promet v PM in obrnil proti domu... :) Ko sem prišel domov, sem opral avto, se malo odpočil, se šel umit, potem pa sem že ob enih 9ih zvečer zakinkal pred TVjem(kar se zgodi, tako... vsakih 100let). V soboto sem cel dan delal pri sosedu. Med drugim sma k življenju spravila tudi eno 106ko, katera je doživela operacijo srca(govorim o avtu!)... Danes pa se počiva... Tako... vsesplošno... Dopoldne v Salso na čaj z mlekom, potem domov na južno, potem mal pred TV, zdaj pa smo tukaj. Za compom. Klepljemo tole besedilo. :) Aja, pa Honda je spet ostala brez točk pri F1! Lepo da se tradicija nadaljuje... :D Pa lepo se mejte in ne pozabite na B&Z danes zvečer ob 8ih na PopTV.

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja kakšen dan si je pa res potrebno vzet za lenarjenje in poležavanje. Sam je bil pa tak lep sonček, da bi pa ja lahko mal ven šel:>

Gregor Doler pravi ...

No, sej nism zdej bil cel dan v bajti... prej dopoldne smo lutali mal, pa še pol proti večeru sem se mal zapeljal v dolino... :)

Anonimni pravi ...

A zdej obvladaš diferencialne enačbe? Kak fajn! Se priporočam za inštrukcije:) V petek lahk prideš kej prej v laško:)
LP, Špela

Gregor Doler pravi ...

Ja ni problema, sej ne rabima velik časa, švinglce ti prnesem pa je ;)

Anonimni pravi ...

A maš švinglce na računalniku? Pa sej mi pomoje niti en tedn inštrukcij ne bi nč pomagu ko je ta matematka tak bedna!:S

Špela

Unknown pravi ...

Aha! V Salso na cajeka! Poklic drugic, ko bos kje blizu:) skocma se na kavico:P