8.4.08

To ti je Lajf pa še mnogo drugega...

Laški akademski klub letos v soorganizaciji Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS) in Študentske organizacije Hrastnik pripravlja Študentski kulturni festival (ŠTUNF). Potekal bo od 11. do 20. aprila 2008 v Laškem in Hrastniku.

V Laškem smo nam pripravili raznolik in bogat kulturni program:

Petek, 11. april 2008:
Otvoritev razstave 4. fotografskega natečaja kLAK v Muzeju Laško ob 20.00.
LAK letos že četrtič razpisuje fotografski natečaj. Letošnja tema se navezuje na Trubarjevo leto in nosi naslov »Preganjan kot Trubar«.


Sobota, 12. april 2008:
Gledališka predstava To ti je lajf v Kulturnem centru Laško ob 20.00.
Gledališko predstavo »To ti je lajf« je režiral Vito Taufer. Predstava temelji na resničnih izpovedih celjskih srednješolcev, ki jih je v zabaven in hkrati pretresljiv scenarij spisala umetniški vodja SLG Celje, Tina Kosi. Zgodba govori o problemih najstnikov v urbanem okolju; o alkoholizmu v družini, nezaželeni nosečnosti, anoreksiji, depresiji, strahu in samoti, občutku, da te ne poznajo, ne vejo kdo si, kaj ti je pomembno in kaj si želiš … Zaključili bomo s pogovorom z igralci: Tjašo Železnik, Minco Lorenci, Aljošo Kotlakom, Renatom Jenčkom in Jagodo.
Cena vstopnic: 5 EUR, za študente, dijake in upokojence: 4 EUR.


To ti je Lajf - HUDO PRIPOROČAMO!


Torek, 15. april 2008:
Pogovor z Vlasto Nussdorfer v Knjižnici Laško ob 19.00.
Vlasta Nussdorfer je višja državna tožilka in uvrščena med 10 najvplivnejših pravnikov v državi. Poklicno se že skoraj tri desetletja ukvarja z žrtvami zlorab, nasilja in kriminala, sicer pa je tudi generalna sekretarka in ustanoviteljica nevladne in neprofitne organizacije Beli obroč in avtorica knjig Naše deklice z vžigalicami in Naši dečki z ulice.




Sobota, 19. april 2008:
Koncert Neishe v Kulturnem centru Laško ob 20.00.
Novi album Neishe z naslovom Nor je ta svet je poln odlične glasbe z lepimi melodijami in edinstveno interpretacijo izvrstne izvajalke. Sprehod skozi številne žanre, od brit popa, pop rocka do melodično izpovedne lirike, bo poslušalce vadušil tudi zaradi uporabe intrumentalne igre široke palete pihal, trobil, barvite ritem sekcije in godal. Neishe se ne izplača zamuditi, saj zveni v živo prav tako dobro, če ne še bolje kot na albumu.
Cena vstopnic: 5 EUR, za študente, dijake in upokojence: 4 EUR.




Podrobnejši opisi programa in ostale informacije najdete na spletni strani: stunf.org.

Vljudno vabljeni!

Naj opozorim, da se dogaja še veliko, veliko več, tu sem omenil le najbolj odmevne dogodke, drugače se vsak dan kaj dogaja... Preverite recimo dogaja.se!


P.S.: Slike so objavljenje iz spletne strani www.dogaja.se in so uporabljene zgolj v informativne namene...

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Jeeeee! Se vidimo, kajneda ;)

LP!
Urši

Anonimni pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.