30.9.08

Razmišljam da bi prestopil

Pa ne na temno stran, ampak k drugemu ponudniku mobilnih storitev :) Zadeva je taka, da trenutno pri mobitelu(itak paket) ža skoraj nič pogovorov plačujem od 16 do 22eur. Zdej ko prihaja zima in sem bolj len, pa bo verjetno račun še zrasel... Za 20eur dobim pri tušmobilu 200minut na mesec v vsa omrežja, pri simobilu pa 100 minut v druga omrežja in neomejeno(no, skoraj...) v simobil omrežju. Zato se v bistvu odločam med tema dvema. Zato prosim, če bereš tole, dej klikni svojega ponudnika na desni strani zgoraj, kjer se nahaja anketa. Hvala! ----- lp, Gregor P.S.: No, ob prestopu bo seveda padel nov telefon. Točno takle:

20 komentarjev:

Black_ICE pravi ...

Joj pa ne spet tak cigu no. Jao jao, kaj lepga vidiš v tem?

Pri odločitvi ti bo morda pomagalo tole branje.

Anonimni pravi ...

Ja sej ne gledam na lepoto. Gledam na praktikališ... ;)

Hvala za link...

Anonimni pravi ...

Men tudi ni ta telefon všeč:>.
Glede ponudnikov pa je moje mnenje, če je večina ljudi s katerimi se pogovarjaš na simobilu se ti splača it na simobil. V kolikor pa se pogovarjaš z ljudmi, ki imajo druge operaterje se ti splačat vzet Tušmobil.

Lp, Nives

Anonimni pravi ...

Jop, prav to bi rad izvedel s to anketo...

Sej u bistvu tk morm pol še enkrat čez vse shranjene v imeniku iti, sam vseen :)

Black_ICE pravi ...

A to je za tebe praktikališ...takle cigu? Da rabš met še eno torbico, da ga lahk s sabo nosiš?

Anonimni pravi ...

fant moj, mislim da se ne zavedaš da je telefon debel tam okol centimetra(to je približno enakovredno desetim milimetrom :D) in gre v res vsak žep :P

bory pravi ...

pa kako torbico, OROŽN LIST najmanj..:D

ja zdej je že kr dost razlike med ponudniki, tak da se ti splača mal pregledat vse ponudbe pa mal preračunat, pa pol si že enčinkjen korak bliži končnemu ponudniku.

seveda pa je tu pomembna tut ostala ponudba in storitve ponudnikov, ki včasih pridejo prov, pa čeprav prvotno mislimo da to pa ziher nkol ne bom uporablu...

Anonimni pravi ...

Ja enako scenarij se podi že meni par mesecev. Prestopit pa isto nameravam z mobitelovega itak na tušmobilovo 30. 500 min 300 sms pa 50mms. Kar bi mi pomoje zadostovalo za cel mesec brez problema. Sedaj pa pri itak paketu pazim na vsak klic, pa se ni bilo meseca da bi bilo pod 30€ racuna:S
Ja res nismo "zastonj" najdražja država v evropi, za telekomunikacijskte storitve. Btw to si ne zmišljujem, ta podtek je resničen. Oderuhi!.
Se za zanimivost. Na kitajskem pripada vsakemu prebivalcu 2 mega linija v osnovi, za nadgradnjo pa pac doplacajo. Se to pravi, da lahko klošar na ulici z blackberyem brska z 2 mega hitrostjo, za katero placujem jaz pri eni oderuški k*** na S, kar 32€.
Jap, toliko o evropi pri nas doma.
Brez zamere zaradi jeze v mojem prispevku, amapk resno me že kurči situacija pri nas.

persson pravi ...

Jaz imam obe cifre: mobitelovo in simobilovo in malo pazim s kom kaj kličem. žal doma nimam fajnega signala za simobil, zato sem ostal še delno na mobitelu.
Sedim na dveh stolih, saj mi trenutno prinaša ugodnejše račune, kot prej samo mobitel.

Pa še: jaz cigla neb kupoval. :)

persson pravi ...

BAM: jaz imam simobil smart 20 in imam 1000 min pogovorov v simobil, 1000 min pogovorov na stacionarne in 1000 smsov zastonj v naročnini. Žal se ne prenaša v naslednji mesec in mislim, da je to boljši paket od tvojega. :)

Anonimni pravi ...

Ja sicer sm malo skeptičen glede tega sedenja na dveh stolih pa to. Naročnina itd.. Vsak operater si pride nekje notr ane.. Dej pa če sediš na dveh v bistvu dva operaterja fotras, pomoje je bols zbrat enga kanček drazjega ko ma signal, kot pa onga k ga nima pa je cenejsi v tvoji situaciji. no vsej mislim.
Drugace pa glede simobila, hmm ce je res to kar pravis je paket res ugoden, ampak ne vem enkrat sm bil pr simobilu in še zdej mi smrdi nekak... ne vem... bom preveru..sej mi bos razlozu na kaki kavi al pa kej, al sma skregana dej:P

aja pa btw, pr tusu ze tut cakam par mescu na en telefon tak da verjetno bom kr tam ker ga bojo vsak cas dej dobil, drugje pa se bo kr en cas baje:P pa ne ni iphone tisti k ste takoj sklepal:P

persson pravi ...

Bom razložil na kavi ja. Zakaj bi pa bila skregana? :)

Anonimni pravi ...

Ker si mal agresiven bil pod drugo temo mal prejle nazaj. me je blo kr strah :(

HEHEHE:) :P

persson pravi ...

Lukec: You are always in my heart! :P

Anonimni pravi ...

Okej dej si prešel iz rahlega spora na objemanje..

I feel like a gay couple fighting:)
Ne res, sej si vreu peb, sam tale gay izpad je bil čist odvečn:)

LoooL

persson pravi ...

Ne sodi človeka po eni izjavi. saj veš, da sem majster besede... :)

Anonimni pravi ...

Morš pa met zadnjo besedo ne:P

persson pravi ...

BaM: Saj veš nad čem se full zgražam. Nad tistimi desetkami na glasujzame in podobnih bedarijeh. A sva midva tule kaj boljša? Ne mi več 10tk dajat. :)
Odrasti BaM! :)

Anonimni pravi ...

Kreten telefon ma 1.33 SAR vrednost (sevanje). Če mislš da si car k si tole kupu si en velik bumbar. Jaz bi na tvojem mestu dal glavo v zemlo kot noj od sramu, ne pa da se še hvališ kaj si kupu :)

Gregor Doler pravi ...

Če sem jaz kreten, potem mi prosim zaupaj še svoje ime... ?


Drugače pa še nisem kupil, ampak premišljujem o tem in ohranjam možnost nabave kakšnega drugačnega "kavnega mlinčka".