17.9.08

Učiti se

Sej vem, kaj si misliš... Zakaj za vraga mi hoče pokvariti dan s takalim vpisom??? Hja, drage moje študentke in študenti. Dejstvo je, da je zdaj res čas, da se zopet usedemo za knjige in pričnemo odpravljati stare grehe. Drugače ne bo šlo. Sej veste kok pravijo starši... -Uči se, da boš imel/a izobrazbo, in potem službo, in potem denar, in potem avto, in potem bajto, in, in, in... Tak nekot gre, aneda? :) No, jaz se grem zdele učiti in v tem trenutku vabim vse, ki še imajo kakšen izpit(ostali lahk grete tud kr na bahame, kar se mene tiče... pf... piflarji...;) ), da spustijo miško iz rok, se usedejo s hrbtom proti računalniku in odprejo prvo knjigo, ki je na mizi. Ne se ustrašit! -Ko prvič odprete knjigo, lahko zaslišite manjši pok... To je normalno! Ne zapirajte je nazaj! To namreč naredijo vse knjige, ki niso bile nikoli(ali pa že dolgo časa) odprte :) Lep študentski pozdrav, Gregor P.S.1: Aja, sem hotel povedat še, da sem zadnjič po dolgih mesecih zopet spil ene par koktejlov. Pa da mi je blo všeč. Pa če bo kdo za akcijo, lahk me pokliče, grem zravn za pivskega kolega... P.S.2: Aja, sem hotel povedat še, da avto lepo napreduje. Medtem ko se jaz tule učim, naš ata pridno dokončuje finese na oldy-ju... P.S.3: Aja, sem hotel povedat še, da... Mah nič. To je blo to! - Adijo :)

4 komentarji:

Unknown pravi ...

Stari, cist gud tole, a ves.. sam da ga ownamo, pa da ni safr, kar se prfoxov tice:P Ja, js mam tudi same take okoli, ko se ze vpisujejo, pa lezijo pa filme gledajo.. js pa iscem te pogoje okol voglov, da je kr groza :)

Anonimni pravi ...

Jap eni prej drugi kasneje:P

K***, če sm iskren bi raje šel zdle na vsa predavanja pa vaje, pa izpite kot pa pisu diplomsko doma.. Nekak je lažje če je družba kolegov, kot pa samo utripjaoč kurzor v wordu :(

Gregor Doler pravi ...

@veronika: samo... koliko predmetov pa imaš ti? Ker se zdele namreč že dva meseca trudiš, pa nč kej ne poročaš o uspehih, takšnih in drugačnih? Kakšno je stanje?

@b-a-m: ja verjamem, da ti je bilo boljše, ko si mal takle lahka okol lutal, pa profesorje za[]baval...
Bi si mogoče umislil kakšno lektorico? Mal tako.... za družbo;)

Unknown pravi ...

Nimam js casa porocat sproti, koncno porocilo je vazno (tako vsaj oca in mater pravijo:P).. mela sm pa letos 8 izpitov za nardit.. ni velik, ampak za poletje vsekakor prevec;)