5.11.08

Ne mi uletavat

Kaj mi gre res na živce? Sploh zadnje čase? Vedno bolj? Recimo da so trije na kupu. Pa da te eden nekaj vpraša. Prav tebe, ker hoče neko določeno informacijo iz tvojega vidika, vejo lastno mnenje ali oceno. In potem začneš stavek, poveš nekaj podobnega temu - "No, jaz mislim, da..." In takrat te prekine on ta tretji. On, ki ga prov noben ni ničesar vprašal in čigar mnenje nikogar ne zanima.  Ali druga situacija. Recimo da so trije na kupu. Spet. Eden vpraša druga dva nekaj o neki stvari in ti recimo veš odgovor, ki je 100% točen in si ga dobil iz zanesljivih virov, potem pa on ta drugi trdi svojo zmotno mišljenje na vse pretege in se ti po petih minutah že ne ljubi več oporekati. Pač pustiš človeku veselje širjenja zmotnih podatkov. In kaj je najslabše pri tem? Da se tudi sam kdaj pa kdaj ujamem kot tisti ta tretji človek. Pa ti? LP Gregor

4 komentarji:

bory pravi ...

JA jst tudi ej...
Ena izmed 'GRDIH' navad ja...

Ka to na MENE leti??? :D

Black_ICE pravi ...

Ali na Nives?:D:D

Gregor Doler pravi ...

Poglejta, to leti pač na vsajga, ki se prepozna v tej vlogi... Upam da se je tudi kdo na novo zavedel, da to dela in se bo popravil. Kaj čem, sem pač dobra duša in hočem mir in spokoj za vse ljudi na svetu. :)

Nista pa ne Bory niti ne Nives dala povoda za moje pisanje tule gor...

LP

Anonimni pravi ...

@black_ice: Kaj ti jaz delujem tako, da bi človeku uletavala v besedo? Pri moji redkobesednosti se niti slučajno ne more to zgoditi:P.

Lp, Nive