20.11.08

Nova konkurenca...

Ekola, pa se je uresničilo moje dolgotrajno trboljenje vsem Simobilovcem, ki so me že pred leti vabili v svoje kroge. Pa zadnje mesece tudi Tušmobilovci. Pa prav ta teden sem hotel stopiti v poslovalnico SiMobila in prestopiti. :) Končno so tudi za nas, uboge študente(ki smo BTW zvesti Mobitelu že, hmm... 11let!), pripravili nov paket, ki je v stilu novega zaračunavanja stroritev pri obeh konkurentih. Torej, Mobitel je predstavil nov paket Itak Džabest, ki nam za 15eur ponuja 1000min pogovorov v omrežju Mobitel, 200min pogovorov v ostala omrežja, 1000sms-ov in 1GB podatkovnega prenosa. HA! Je kar dobra konkurenca, ali ne? Mislim, da mu(Mobitelu) dam še zadnjo šanso. En mesec. Pol pa RES pade odločitev "Should I stay or should I go?". Čeprav sem hudo proti samemu imenu paketa, ki je popolnoma neslovenski. Pa drugače nisem tako občutljiv(pravzaprav podpiram uporabo narečij, tudi sam včasih pišem v savinjščini in kdaj pa kdaj uporabljam angleške izraze) ampak niti Itak, niti Đabe, niti Dabest, kaj šele Đabest, niso slovenskega izvora in zaradi starostne skupine ter samega medijskega pompa, te besede vcepljajo prav mladim. To bi jaz prepovedal! Še ena modra misel iz moje strani... :) Gregor P.S.: Še gre kdo drug na Đabest?

2 komentarja:

Martina pravi ...

Tole je super poteza Mobitela, za vse nas ki mu ostajamo zvesti :) nekateri pač nimamo te sreče da bi lahko prestopili h kateremu drugemu operaterju, ker enostavno drugi operaterji nekaterih koncev Slovenije ne pokrivajo, recimo štorovskih hribov :)

bory pravi ...

Jap huda konkurenca, nimaš kej, lahk dam rečem da je res za ĐABE, čeprav bi si lahk kak drug ime zmislal, bolj slovenki, bolj savinjski, saj navsezadnje je savinska dolina CENTER slovenije, a nede?

AJDE čau bav


MI PA DELAMO ŠTROM; DEŽ PA DADA DOL