1.2.09

Maturantski ples Gimnazije Lava 2009

No, v duhu tradicije smo si tudi letos ogledali maturantski ples Splošne in strokovne gimnazije Lava, ki se je zgodil v soboto, 31.01.2009 v celjski dvorani Golovec. Prvo, kar smo opazili je bilo, da je bilo plesalcev ene četrt manj, kot takrat, ko smo mi blesteli pod žarometi. Druga stvar, ki smo jo opazili je bila, da so plesalci imelu hudičevo zahtevno publiko. Ne vem, ali so mislili, da je nevljudno ploskat, ali pa se jim enostavno ni dalo... Seveda smo srečali kar nekaj starih bajt, ki so, tako kot mi, vztrajni vsakoletni obiskovalci plesa ;) Pa še en foto utrinek it ptičje perspektive(tj. pod kotom, sodeč po prof. Kropeju...): LP, Gregor P.S.1: Sem pa naredil eno manjšo napako, ko sem izbiral obleko... Na poti domov bi namreč rabil ornk bundo, ker je blo pa presneto mrzlo zunaj... Skor kot bi bil Januar! P.S.2: Se pa je letos plesa udeležila tudi Alya, ki sicer ni pela, je pa naredila nekaj poti med šankom in mizo... Morm priznat, da je bila uštimana u nulo(sicer malo preveč make-upa ampak ajd... za pogledat je blo.).

10 komentarjev:

Black_ICE pravi ...

Joj! Alya?! Mi je že žal, da nism biu tam? Špegli ostali celi?

Gregor Doler pravi ...

Jop, špegli vsi celi, vsaj ob našem odhodu...

Edino enga starega je redar z roko okol vratu vn vleku iz dvorane, drugače nobenih izgredov, kot npr lani. ;)

bory pravi ...

A lani so bli izgredi?
Ne da bi vedu, pa ti Blac_Ice?

bory pravi ...

P.S. Se popravljam, Black_Ice, edn mi je 'k' ukradu s tipkovnce, če ga kdo slučajno najde, nej se posvetuje z svokim zdravnikom, al pa nej pokliče najbljižjo policijsko postajo!

HVALA že v naprej pa tudi prometni znaki majo pravico da se kopajo.

Martina pravi ...

Kljub zatrjevanju, da je v dvorani veliko več ljudi, kot jih je bilo lansko leto, sem imela občutek da jih je dosti manj, vsaj po aplavzu sodeč. Smo prejšnje generacije toliko bolje odplesale ali se spreminja trend obnašanja na maturantskem plesu?

persson pravi ...

Nekaj popravkov:
Plesalcev je bilo letos več kot lani, pravtako gostov v dvorani.
Zakaj pa ni blo takega aplavza pa nevem, morda bi moral publiki kdo to povedat al ka?

bory pravi ...

Ja lej jst tk pravm: Si že niso zaslužl(aplavza), očitno a ne? :)

Anonimni pravi ...

Aja, jes pa sm študiro grega, zakaj mi praviš, da me je Alja iskala, jes pa nism vedu kira. Bi pa tak povedu, da bi vedu, pa bi šla na enga kratkega tja:)

persson pravi ...

Alja ne mara kratkih.

Anonimni pravi ...

Ouuu, nizka, bivši prijatelj, nizka!