20.4.09

Konc zajebancije

OK, zdej pa res konec zajebancije. Treba se bo spet malo v roke vzet. Kar je preveč je preveč! Pravzaprav nikoli nisem bil nekaj hudo naklonjen alkoholu, danes pa se uradno začasno poslavljam od uporabe le-tega. Naslednjo izjavo bo marsikdo grajal, češ kaj si pa grem, ampak kljub temu da sem študent, izjavljam: NE ZDRŽIM VEČ TE PJANŠNE! Po celem tednu feštanja mi je namreč hudo padel imunski sistem in že dva dni se počutim, kot da me je zbil avtobus. Bolita grlo in glava, solzijo se oči, telo ima vročino... Mislim, da je abstinenca edina logična izbira v tem trenutku? Pa da malo obnovim samodisciplino, nazaj uvajam Montignaca! Kopalna sezona za navsezadnje kaj hitro približuje... ;) Kdo je z mano? :) LP

7 komentarjev:

Unknown pravi ...

veš kaj, js sn mela učer najhujšga mačka u mojem življenju! tak da nisi nič ti kriv, nisi velik spil, ampak vin je bil tisti krivec...tokrat ne gre za izgovor :)

lp

persson pravi ...

Jaz sem s tabo. Smrdita mi alkohol in pa meso. Nevem zakaj, a morda tud zarad kopalne sezone...

Unknown pravi ...

Jaz sem tudi s tabo :>
2 pira na teden sta maksimum, pri hrani prevladuje sadje. Krompirju se pa nemislim odpovedat.

Anonimni pravi ...

Hude probleme maš ja :)

Bo treba mal pavze nardit ;)

Vesna

Unknown pravi ...

Js bi se javla za moralno podporo..ampak ne bom niti probavala, ker mi se nobena abstinenca do zej ni cist ratala, tak da.. :( kopalna sezona pa tud mene mal skrbi, uni moji 6packi kr nocjo it ven izpod ene tone speha.. nesramnezi eni:)

Black_ICE pravi ...

A je bil včeri konec "konca zajebancije"?? :)

Martina pravi ...

Tudi men se zdi da 'konec zajebancije' ni dolgo trajal :)