23.4.10

Hrana "brez konzervansov"

Takoj ko sem si prebral članek, sem si rekel, da ga moram deliti s svojimi bralci... Na tejle povezavi *klik* je objavljena "raziskava" ki primerja McDonald's-ov hamburger in domač hamburger, sestavljeni iz svežih, domačih sestavin... Že slika pove dosti o količini uporabljene "kemije" pri pripravi McAmeričanskega hamburgerja, meni osebno pa je še bolj všeč tale stavek: "Ali lahko živilu rečemo hrana, če ga v 11 dneh nočejo napasti niti bakterije in glive?" (citirano iz: maxximum-portal.com)
Potem pa se vprašam - kako veš, da ti pri McRacmanu ne dajo na pladenj deset dni starega Mac-a? Aja, točno! -Ker imajo vedno toliko prometa z otroci in mladino in je roba vedno sveža... Nauk zgodbe: Jejte kebab! :D :D :D LP, Gregor P.S.: Zna se zgoditi, da bom malo povečal vnos prispevkov, ker zadnje dni slišim, da vedno več ljudi tole bere... ;)

Ni komentarjev: