4.1.08

Oda Juveku

Stvar je taka, stoji pa tako: Ste se kdaj spraševali, zakaj je Prešernov Frenk napisal par dobrih štiklcov? Dejstvo je znano: zato ker je bil pjanc in ker je svoje komade vedno pisal v saj-vemo-kakšnem stanju. No, nam trem (DJG-ju, Black_ICEu in Boryju) je to dejstvo padlo v naše zelo močno opite glave 31.12.2007 ob 5+ uri zjutraj. In smo se spomnili, da smo v takem stanju, ko bi lahko naši možgančki kaj pametnega sproducirali. Odločili smo se, da s skupnimi močmi napišemo kakšno pesnitev, odo, ep... Seveda pa mora biti nekomu posvečena. In na koga se (skoraj) vedno naš trio spomne v takšnem stanju? Seveda, na našega preljubega Juveka. Nastala je kar zanimiva pesmica, vsi trije pa si močno želimo, da je Juvo ne bi vzel preveč resno. Hkrati pa naj ima v mislih, da smo imeli v krvi 3.0+ promila. Bi pa bila škoda, če našega umotvora ne bi objavili... A=3: Oda Juveku Juve, ti si uvjelek. Zapil smo vs lejtušn pridjelek. Vodko smo spil, tiča pa nismo namučil. Zihr maš se bulš ku mi, namakaš ga kr kje v tri dni... Stvar ni tehnične narave, šparal smo ga za tri krale. Ko mi bomo star tujk ku ti, fu%#$ marjetko bomo fsi. A=3, ne zamir, pijani smo vsi! P.S.: Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključje! Napisal ekskluzivno za DJGjev blog: Black_ICE POZOR: Zadeva bo kmalu na voljo tudi v video obliki, če bo "opevanec" pustil obajvo na netu :)

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

En stavek, k sm ga napisu v uvodu manka!! Doler, spet cenzura!? Hujš si ko Janša!

Gregor Doler pravi ...

Verjetno je prišlo do napake pri prenosu od tebe do mene... Jz že nism tak da bi cenzuriral. Kar poglej prejšni prispevek...
La, la, la... Nič ne slišim, nič ne vidim... La, la, la...

Gregor Doler pravi ...

Če se komu ne da brati, vam to uredi Jacek! Prižgite zvočnike, kliknite link in poslušajte...

1.Del: http://say.expressivo.com/WxbU7UHb

2. del: http://say.expressivo.com/Ju4ti5dj

Benjamin pravi ...

Dober ste tole spesnili. Zanima me, kako ste jo ohranili v spominu klub tolikšni količini tekočine, ki je delno nadzirala vaše delovanje organizma? Če je odgovor, da ste prepisali z video posnetka, ga pa čim prej objavite, da slišimo to pesnitev.

LP;

Anonimni pravi ...

Itak smo napisali na listek, ko smo pesnili, saj ne moreš kar na pamet. Potem smo pa samo prepisali.

Anonimni pravi ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Anonimni pravi ...

Video v zadnji fazi priprave...:D

persson pravi ...

Zdej pa takle mularija. Sporočam va, da preberite moj komentar pri videospotu.