2.1.08

Srečno in zdravo 2008! - Brno, 01.01.2008

Srečno in zdravo, veselo in zadovoljno, radostno in uživaško, uspešno in produktivno... 2008!

Evo, pa smo zopet za sabo pustili še eno leto, ki si ga bo vsak zapomnil po svoje, meni osebno se lani ni zgodilo nič kaj, česar bi se bilo vredno spominjat leta 2007, zato pa sem odločen, da bo letos drugače, bolj noro, bolj živo, bolj... Bolj prelomno.

Pa dosti pogleda v preteklost, začnimo raje z obiskom Brna, kjer smo preživeli/prespali tri dni in vmes čakali da se leto 2007 že enkrat izteče... :)

Štartali smo iz sobote na nedeljo iz Laškega, s približno 45min zamudo, kar bi že znal biti slab znak, ampak ko je nadalje še šofer sporočil, da severneje od Dunaja še ni bil, s(m)o nekateri raje odprli kak liter nekajkrat destilirane sadne tekočine, da smo lažje preživeli vožnjo.
Ko smo po kakšnih 6ih urah končno dosegli Češko, smo bili že vsi prislojeni z glavo v sedež, tako da smo komaj čakali na svoje postle... In okoli 11ih smo se izkrcali pred hotelom Continental, kjer je sledil postopek: najti sobo, razpakirati, iti na enourni ogled mesta, spati do večera(V takšnem vrstenm redu!)


Pogled na Brno iz, glej ga zlomka, najvišje stavbe v mestu - hotela Continental!



Naša skupina na ogledu[sarkazem:on] nabito polnega[sarkazem:off] mestnega jedra.


Zvečer je bilo na sporedu obisk kluba Vxylilkasalsicaslckasldasdasklaakjbkigfbkln (ne, ni tiskarska! no, močoče kakšna mini...) v centru mesta, ki je začuda zelo zelo spominjal na LePlac iz nažga Šempitra. Naša družba se je "naselila" v en kot, kjer je fešta trajala pozno v noč. Odšli smo med zadnjimi... (Kdo bi si mislu?!) Slik še nimam, ker se je slikarilo s tisoč-in-enim digitalcem in bo trajalo da se dokopljemo do slik.


Tale slikca je nastala ob vhodu v klub Vxylilkasalsicaslckasldasdasklaakjbkigfbkln, ostalih še ni...


Ko smo Bedo, Bory in jaz ob kakšnih pol petih ostali brez družbe v hotelu, smo iznenada imeli nek-hud-umetnički-udar, kar je posledično naneslo 1h+ video posnetkov, ki se zaenkrat še montirajo (in NE, vse kar je na posnetkih so hude, hude fore... nič drugega! -kaj ste pa mislili?!). Takrat je natala tudi THE Pesem, ki pa bo objavljena v najkrajšem možnem času...

Drugi dan se je Bory zbudil z vročino, zato smo mu dali ene par lekadolov in nekaj šilčkov vodke, da je lahko sladko sanjal še cel dan, medtem ko sva z Bedotom odšla na raziskovanje mesta... Ogledala sva si večino centra in grad Spielberg.


Še ena umetnićka slićka(tole ni rečen, da je po češko!)


Ne glede na to, da je imel hotel 12 nadstropij in so nas razmetali v vsako nadstropje po ene par ljudi, smo zvečer, pardon, na silvesterski večer se vseeno skoraj vsi zbrali v našem, 11em nadstropju, kjer je nastala taka mala pre-party, saj smo se prav s težavo odpravili proti klubu Two Faces, kateri je bil organiziran za "baje" 1500 slovencev, ki smo se takrat nahajali v Brnu. Po moji oceni nas je blo kakih 300-400...
Tudi od tu nimam slik, jih pa čakam...

Zadnji dan pa smo šli še na zajtrk, spakirali in se počasiiiii odpravili proti Sloveniji.

Tale dva ocvirka smo našli še na poti domov, na enem izmed postajališč...


A niso uvedevni ti avstrijci? -Al pa se bojijo za svoje Audije...


Pozorni bodite predvsem na registrsko tablico...

Zaenkrat naj bo to dovolj...

lp,
Gregor

P.S.: Zaradi POPOLNOMA mrtvega mesta oz. mestnega jedra so se začele porajati tudi različne teorije. Te bomo obdelali v naslednjem prispevku :)

11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ejej, Doler, Doler. Preveč cenzure! ;)

Drugač pa je tole tvoj najbolši prispevek ever. Očitno si še malo pod vplivom vodke in ti umetniška žilca še ni čisto popustila.

Anonimni pravi ...

Kot opomba: "THE Pesem" je še codename, pravo ime še zbiramo oz. naj zaenkrat ostane skrivnost...

persson pravi ...

Super prispevek. Komaj čakam filme. Jaz tudi pišem novoletni prispevek, a imam probleme, ker so skoraj vse slike potrebne cenzure. :)

Benjamin pravi ...

Lepo pozdravljeni nazaj v Sloveniji!

Vidim da ste se hudo zabavali, če sklepam po tem, da so v prispevku opisani samo dogodki, ko je bilo v krvi pod 0,5 promila destilirane sadne vode :)
Se pa veselim, da vidim še ostale slike, video in osvojitveno himno Brna.

Lp!

Anonimni pravi ...

Cenzura ja :D pa sej bolš da je cenzuriran prispevek glede na to, da je to prispevek za javnost he he, nekaj podrobnosti pa mora ostati skritih ;)

LP

persson pravi ...

@martina: ne biti tako malenkostna.

Anonimni pravi ...

Persson, sej ti si glavni razlog za cenzuro. Ko pol ne morš bit tih :D

persson pravi ...

Ah no Black_ICE. Tega pa neb komentiral. Ko se vidiva, me spomni, da te vsekam za bučo, za to izjavo. :)

Anonimni pravi ...

Ups, kaj bo šele po naslednjem postu...:D

persson pravi ...

Imam moralne zadržke pred šimfanjem pijanšne. :)

sesalca pravi ...

Hehe ja u Brnu smo se res fajn mel. Še dober da nam LAK organizira take zadevšne:)