30.6.08

Ženska + kopalke = zadovoljen moški

Tule se pravkar menim z eno bejbo, ki pravi, da so se časi zelo spremenili in da so nekoč ženske oblekle kratke hlače, ker jim je bilo vroče in je bilo to to. Ko potem razlaga dalje, so sedaj takšni časi, da si lahko kratke hlače in kopalke privoščijo le določene dame, natančneje... Citiram:" zdej pa je to tak, da če si rjav, pa mas lepe ravne noge, das kratke hlače gor, če pa nisi tak, se ti pa režijo..." Potem še doda, da so ženske te čase čisto preveč pod moškim drobnogledom in da je drastičen porast, citiram:"samih lepih popolnih wannabe bab" No, draga dekleta, takle jz pravim. Sto ljudi dvesto nog! No, mal heca... Sam res, moški rade volje pogledamo kako bejbo, ko se takle sprehaja v kiklci, kratkih hlačah al še bolš - v koplakah. Takoimenovanih samih-lepih-popolnih-wannabe-bab, je le pešcica, večino tistih pa je sestavljenih iz pudra, šminke, umetnih nohtov, in kreme za porjavenje. Ampak! Dekleta, naj vas potolažim, večina moških rada pogleda za kakšno takšno "barbiko", drugače pa nas čisto nič ne moti kakšna lepotna pika tu pa tam, al pa mal bolj bleda polt. Vse pač ne morete biti Gisele Bundchen, tako kot vsi moški ne moremo biti Brad Pitt. Tako pač je! Nasvet Gregor-Doler-bloga za poletje 08: ne obremenjujte se s temi ideali, ki vam jih ponujajo mediji, ne barvajte si lase blond, samo da bi izgledale kot Pamela Anderson, ne glejte kakšne barbike se sprehajajo mimo vas, ko grete v šoping, prsi in rito potisnite ven, na obraz pa nasmešek in kakšen (dodaten) moški pogled je neizogiben. Kot pravi star pregovor: Vsake oči imajo svojega malarja. Upam, da sem spodbudil kako dekle, da jutri obleče miniko namesto standardnih črnih dolgih hlač... ! -Če nisem, potem je tole čist brez veze. :( -Če sem, potem pa - ni za kaj! :) lp, dr. Doler P.S.: Pobudnici tega prispevka pa sporočam, da ima prov hudo postavo in se nima kej upirati kiklicam in kopalkam!

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Gregi, super blogić:) res.. v teh časih ženske res rabmo mal duhovne hrane, da se prebijemo čez težek vsakdan kritične moderne družbe:) sam nevem kera ma cajt take bedarije razmišlat, hehe:)

persson pravi ...

Ja velik moškim je všeč, če punca ni presuha, da je vsaj malo ženstvena.
Sicer pa napake imamo vsi (razn Black Iceja ter Borya), a jebiga, takšni smo.
Skoraj ni človeka, ki ne bi na sebi spremenil vsa kakšne malenkosti.

Black_ICE pravi ...

Kva se zej lepga delaš? Na msnju pa kontra govoriš:

persson pravi (23:24):
ej dolerju je zmešal
Vse pač ne morete biti Gisele Bundchen, tako kot vsi moški ne moremo biti Brad Pitt.
persson pravi (23:25):
ja no naj zase govori
js sm kot Brad

persson pravi ...

Samozavest serijsko! Se vidi, da sem vozil Peugeota.

Anonimni pravi ...

Ja najboljše je da si zadovoljen s tem kakršen si. Pač če se je mati narava malo poigrala s tabo, ne moreš pomagat:>. Sj pravjo da ženska ne sme bit presuha, ker mora met fuk ročke, drgač se je nikjer ne da prjet:>.

Lp, Nives

Unknown pravi ...

Nives, ti si zakon:) čeprou pri men so iz ročkic ratale orng ročke za invalide, haha:)