11.3.09

Golte '09

Jap, zgodil se je 2. tradicionalni smučarski oddih, tokrat na Golteh in z nekoliko spremenjeno zasedbo. Pa nič zato, nova članica je, kot sem ugotovil, ful-kul-persona :) Letos smo začeli pri Roku, kjer bi naj jaz obračal čevape, ampak zahvaljujoč svojim odličnim pogajalskim sposobnostim mi je uspelo, da je v dežju čevape žerjavci izpostavljal Borut: Ker bi bilo vseh zanimivih slik enostavno preveč za eno objavo, sem sklenil, da objavim le nekaj "legendarnih", ki bodo v pomoč pri opisu dogajanja na Golteh. Ta je recimo ena umetniška: Roki nam je cel večer igral kot zmešan, pravzaprav tako fejst da je kitara ostala brez strune. Bineta pa tudi ni bilo blizu, da bi mu jo ponovno vpel...(interna fora!): Naš repertoar 5min po prihodu na Golte. Slike od odhodu nimam, ker ni bilo česa slikati... B52 georgie-style. Drugo leto bojo že profi, obljubim! In pa koktejl "Nives on the Beach". Mogoče malo hudo okrašeno, drugače pa odličen okus... Kot je v naši navadi, smo kot vedno igrali Enko. Ker jo je nazadnje fasal Rok, se je tokrat Borut dodatno zavaroval! Jaz sem na žalost pozabil na zaščito... Ker pa je letos smučarija sovpadala z rojstnima dnevoma dveh članov posadke, smo se imeli še ekstra luštno. Tukaj je ena luštna skupinska fotka, na žalost manjka naša Tinca... ...da pa bo tudi ona dokumentirana, pa za konec objavljam še tole zmrzujočo slikco: Mislim, da ni vredno poudarjati, da smo se imeli fenomenalno in lahko je žal vsem, ki se niso udeležili, čeprav so imeli priložnost! Lep pozdravček vztrajnežem, Gregor P.S.: Pohvaliti moram tudi Roka, ki se je ODLIČNO držal pri svojem PRVEM poskusu bordanja!

10 komentarjev:

Nives pravi ...

Nisi pa omenil, da je ženski del ekipe poskrbel, da smo pili s šefom gostinstva:). Pa, da se nam ni uspelo peljat z ratrakom in motornimi sankami. Je pa tudi res, da mora nekaj ostat za drugo leto;).

LP

Anonimni pravi ...

niti nisem omenil, da je bil celi ženski del ekipe pohabljen na tak ali drugačen način... neke zadeve pač niso za v javnost... ;)

Nives pravi ...

Hehe;), to imaš pa tudi prav:).

Black_ICE pravi ...

Hehe, super objava! Ena boljših;) Ja res škoda, da Bizi ne zna ketn gor dat, ker bi blo še hujš kukr je blo. Omeniti si pozabil še to, da smo si v apartma prinesli šank in gostinsko ponudbo:) Drugač mamo pa 3,2 giga materiala, tko da - če koga zanimajo podrobnosti, se lahko obrnejo na moški del odprave (tj. A=3).

ps: ej dolči, zaka pa nis to na naš a=3 blog objavu? Mislš, da je tvoj bolj bran? No, če je, pol itak ql:)

Martina pravi ...

Bizjak pa res rabi uro instrukcij kako se montirajo ketne :)

Nives pravi ...

Js jih tut ne znam, pa me ni sram;).

Martina pravi ...

Nives, ampak ti si ženska, se ti oprosti da jih ne znaš montirat :)

Anonimni pravi ...

Grega! Odlično poročilo! Sam naslednjič ne slikaj in omenjaj alkohola, da si ne boš nakopal še kakšnih "pravnih teežav" kot si jih je persson :) hehe
Lp

Anonimni pravi ...

@B-a-M: Sicer ne vem, kakšne težave so imeli s Persson-ovim početjem v osebnem času, ker sem na vseskupaj prišel prepozno, ampak ni panike, nisem potem v ponedeljek nikogar imel za učiti ali kaj podobnega, kjer bi me lahko "muc, muc" oviral pri delu...
Predavanja sem že lahko poslušal... ;)

Anonimni pravi ...

@Grega- Jaz drugi dan nisem imel nobenega muca, ker zadnji dan tudi nisem cisto nic pil. Moj nasvet. Pazi se tožb. Sicer pa je fajni prispevek in sem ga z veseljem prebral ter se nasmejal. :)