6.10.08

Poskušam nove stvari

OK, v okvir "novega mene" spada tudi poskušanje novih stvari. Ta, oziroma prejšnji teden, sem poskusil dve novi zadevi... Sicer še zdaleč ne spadata v isto kategorijo, a jih bom vseeno dal v en vpis... Kaj je bilo prej? Hmm... Aja, sosedova Alfa Romeo GT 1.9JDTM: Letnik: 2005 Moč motorja: 150 žrebcev 0-100km/h: tulk, da ne folgaš šaltat... Včeraj sma se zapeljala v Dravograd, po en drug avto, tako da sem potem na poti domov jaz dobil v roke GT-jko in moram rečt, da po tistem, ko sem doma stopil iz avta... Ma tresel sm se od navdušenja še eno uro zihr... :) Vse kar mi je ostalo v spominu je, da vleče ko raketa. Vsi ostali vtisi so ostali nekje za cesto med Dravogradom in Šempetrom... Zgleda pa zadeva nekako takole:
Ocena(1-5): 6!
No danes pa sem, kljub dvomom, če je to res hrana zame, naročil in uspešno pojedel pizzo z morskimi sadeži. In moram rečt da ne vem, kaj ljudje vidijo v teh morskih sadežih... Pri meni niso pustili nobenega posebnega vtisa. Zdaj vsaj vem, da če bo kdaj sila, da bom lahko jedel tudi morske sadeže, da bi si jo pa naročil, pa me ne boste vidl... :) Ta zadeva pa zgleda nekako podobno temule:
Ocena(1-5): 2
No, to je bilo moje "poskušanje" za ta teden... Ima kdo kakšno drugo first-time izkušnjo? :) LP, Gregor P.S.: Sam resno, gre kdo gledat Death Race ta vikend? Lahk grem zravn?

2 komentarja:

Benjamin pravi ...

Tale GT-jka je res nesramno dobra za videt, ko pa veš da je še Alfa povrhu po srcu, potem tudi gre tako kot se za oznako GT spodobi! :)

Anonimni pravi ...

Morska pica je ful dobra!

Lp, Nives